DAINA & XAVIER Recap

Videoverslag

Donderdag 20 september 2018

Wekelijks neemt Daina, Xavier of een van de Chapeau bloggers je mee naar de mooiste evenementen die Limburg NL/BE rijk zijn. Afgewisseld met andere thema’s, passend bij het goede leven in beide Limburgen. En tweewekelijks worden alle items op donderdagavond samengevat in de DAINA & XAVIER Recap.

In de tweede RECAP vatten Daina en Xavier de evenementen van afgelopen 2 weken samen: met o.a. Parkstad Culinair, de 25 hours netwerkrally, opening La Saison Culinaire, Chapeau Executive diner bij Thermae 2000 en de winactie van Chapeau Apero!

____________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook