Chambers Trophy Voka mega-happening

Ruim 600 personen gaan sportieve uitdaging aan op be-MINE

Auteur: Armand Vliegen
Maandag 10 september 2018


De jaarlijkse Chambers Trophy, georganiseerd door de Limburgse afdeling van het Vlaamse ondernemersnetwerk Voka, is elk jaar opnieuw een groots event. Dit jaar namen liefst 128 bedrijfsteams, in totaal meer dan 600 personen, deel aan het evenement waarbij een bijzondere uitdaging moet worden aangegaan.

In een van de prachtig omgebouwde gebouwen op het terrein van de voormalige mijnen in Beringen (schitterend getransformeerd tot be-MINE) moesten de bedrijven een sportieve uitdaging ondergaan tijdens een sportieve avond. Een foute outfit was dit keer het uitgangspunt. Het lukte de deelnemers daarmee het publiek te verrassen. De vips dienden een speciale vip-proof af te leggen.

Na de prijsuitreiking was het feest. Organiseren, verbinden, netwerken én feesten, in België - en zeker bij de Voka - kunnen ze dat als de beste. De Chambers Trophy was dan ook dit keer weer een groot succes.

Chapeau was ook van de partij, dat wil zeggen: enkel met een fotograaf. Volgend jaar misschien ook in teamverband?

Fotografie: Harry Heuts

Lees ook