45-jarig jubileum ristorante Da Lidia

Auteur: Jo Cortenraedt
Zondag 30 september 2018


‘Van zo’n feesten moesten er meer zijn’,  zei een van de bezoekers halverwege de avond.’  

Inderdaad, waar vind je dat nog? Mooi en smaakvol gekleed volk, live-dansmuziek die niet zó luid stond dat je niemand meer kon verstaan, een goed gevulde dansvloer en in alle ruimten heel lekker eten, van kreeft en oesters tot sushi en tonijn. Met daarbij ook nog mooie wijnen, wat wil je nog meer. Da Lidia is een instituut dat al 45 jaar bestaat en dat werd goed gevierd door zo’n vijfhonderd gasten. Dit restaurant in Maasmechelen is een van de oudste Italiaanse restaurants in heel België. Altijd een familiebedrijf geweest met nu aan het hoofd Elvira, die met haar team ervoor gezorgd had dat alles tot in de puntjes verzorgd was.

Chapeau Elvira! 

Fotografie: Jempi Welkenhuyzen