Regen geen spelbreker op relatiedag Parkstad Culinair

Feestelijke aftrap naar culinair evenement dat plaatsvindt in september

Auteur: Stèphanie van Heuven-van Staereling
Dinsdag 14 augustus 2018


Uitgerekend op de dag dat het zonnetje van de afgelopen weken even plaatsgemaakt had voor regen, werd op diverse plekken in de regio de relatiedag van Parkstad Culinair gehouden. Partners, sponsors, standhouders en andere betrokkenen werden aan de hand van een bourgondisch programma met entertainment bedankt voor hun steun aan het evenement dat van 6 tot en met 9 september plaatsvindt op het Pancratiusplein in Heerlen.

De ontvangst met welkomstwoord door voorzitter Mark Meijer – waarbij naar goed Limburgs gebruik koffie met vlaai genuttigd werd - vond plaats bij Jaguar Land Rover De Uiver in Doenrade. Dit bedrijf sponsort een van de nieuwste modellen als promo-auto. Het gezelschap mocht vervolgens ook zelf in de allernieuwste modellen van Jaguar en Land Rover rijden, en wel richting Zuyderland Sittard-Geleen.

De regen mocht de pret niet drukken en met name de heren konden hun enthousiasme niet verbergen en stapten maar al te graag in de fonkelnieuwe auto’s om alle snufjes eens uit te proberen. Eenmaal aangekomen bij Zuyderland Sittard-Geleen volgde een welkomstwoord door Roel Goffin, lid van de raad van bestuur van het ziekenhuis. Hij gaf te kennen zeer blij te zijn dat Parkstad Culinair het onderzoek Voeding & Kanker als goed doel heeft uitgekozen. Er is een commitment van vier jaar afgesproken tussen het evenement en Zuyderland, precies de tijd die de studie in beslag neemt.

Het programma werd afgesloten met een bourgondisch en vooral gezellig diner bij De Post in Valkenburg.

Voor meer informatie zie http://parkstadculinair.nl/

 

Fotografie: Anne Jannes Photography

______________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook