Nieuwe chef Gerardushoeve

Jan Nuy, opvolger van Joachim Müller

Auteur: Jo Cortenraedt
Woensdag 15 augustus 2018

De bekende zaak de Gerardushoeve in Epen heeft een nieuwe chefkok. De opvolger van Joachim Müller, die voor zichzelf gaat beginnen, is Jan Nuy, 53 lentes jong. Hij heeft een jarenlange ervaring bij onder meer d'r Bloasbalg, de Hamert en Kasteel Vaalsbroek.

Eigenaar Eugène Vaessen is erg blij met de komst van Nuy. „Ons principe om zoveel mogelijk met biologische streekproducten te werken, past helemaal in zijn filosofie. Hij kan niet alleen goed koken, maar weet ook hoe je eigen dieren moet verwerken. Daar moet je echt nog een ambachtelijke vakman voor zijn."

De Gerardushoeve draait een prima seizoen, zo vertelt Vaessen. „Mei en juni waren boven verwachting. De echte zomer is bij ons altijd goed, ook nu. Ondanks de warmte was het terras vol. We zitten hoog en vangen wat wind, dan kun je het onder de parasol nog wel uithouden."

Foto: Jan Nuy en Eugène Vaessen
(Foto Gastvrij Magazine)

 _______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <


Lees ook