Dansen tot het licht uitgaat

De Nederlandse Dansdagen

Auteur: Manon Berns
Donderdag 30 augustus 2018

Tijdens de NEDERLANDSE DANSDAGEN in oktober is Maastricht weer het centrum van de Nederlandse dans. Dansprofessionals en publiek ontmoeten elkaar in bijzondere voor-stellingen. Van moderne dans tot klassiek ballet en van hiphop tot dans voor jong publiek. Ook de rest van het jaar is LIMBURG DE THUIS-HAVEN VAN DANSERS. Hun leven draait om dansen. Of ze nu professional of amateur zijn, hun PASSIE, AMBITIE EN DOORZET-TINGSVERMOGEN zijn grenzeloos.

Lees alles over de Nederlandse Dansdagen en de dansprofessionals in de nieuwe editie van Chapeau Magazine.

Fotografie: Hugo Thomassen

_________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <