BAM Wonen wint Mestreechter Geis Award 2018

Vrijdag 24 augustus 2018

Op een goed gevulde relatiedag van KPE Groep heeft Mathieu Hoffmann (Hoofd Productie BAM Wonen) uit handen van prof. dr. Theo J. Bastiaens de Mestreechter Geis Award in ontvangst mogen nemen. Volgens de jury was de interne ‘Bam Beleving’-training uniek in zijn soort en daarmee de verdiende winnaar.

“Wij hebben de ‘Bam Beleving’ opgezet met als doel om ons uitvoerend personeel op de bouwplaats kennis te laten maken met Homestudios, het Experience Center van BAM. Daar konden ze visueel zien en ervaren wat wij toekomstige kopers van onze woningen optioneel aanbieden. Compleet tot en met een woning die ‘verhuis klaar’ is bij oplevering!

In het kader van de ontwikkeling van ons bouwplaatspersoneel hebben wij KPE gevraagd om die beleving over te brengen op deze collega’s. Samen hebben wij de medewerkers meegenomen in een uitdagende experience dag om hen inzicht te geven in de toekomst en welke rol zij daar in spelen. Wij zijn ontzettend trots dat wij met dit concept de Mestreechter Geis Award 2018 hebben gewonnen” aldus Mathieu Hoffmann.

Lees ook