Europese cateraars doen inspiratie op in Maastricht

Leden EPCAS voor hun jaarlijks treffen in La Bonbonnière

Auteur: Stèphanie van Heuven-Van Staereling
Maandag 30 juli 2018


In La Bonbonnière in Maastricht kwamen gisteren de leden van EPCAS, een samenwerkingsverband van party-cateraars, bij elkaar voor de welkomstborrel van de zomereditie van hun jaarlijks treffen. Het gaat daarbij om een driedaags programma waarbij cateraars uit heel Europa met elkaar in contact komen. Dit keer doen ze dat in Maastricht, de thuishaven van EPCAS.

Volgens oprichter Charles van Goch (Mise en Place) is EPCAS bedoeld om cateraars een platform te bieden en ervoor te zorgen dat de bedrijven kennis aan elkaar kunnen overdragen. Tijdens hun meetings, die traditiegetrouw in het voor- en in het najaar wordt georganiseerd bij een van de leden hebben ze het samen over nieuwe ontwikkelingen in hun branche, productontwikkelingen en andere vernieuwingen. Ook doen ze gezamenlijk inspiratie op.

De gastheren van deze editie zijn de Nederlandse cateraars Koninklijke van den Boer Groep en VanMelick. Het gezelschap brengt onder andere ook een bezoek aan de vernieuwde keuken van VanMelick in Kerkrade. Het programma wordt afgesloten bij de nieuwe Stadsbrouwerij De Maastrichter Maltezer.

Fotografie: Frits Widdershoven

_______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <


 

Lees ook