De nieuwe Skin & Bodycare vleugel van Thermae2000

Vlog: Healthblogger Ellis onderging als een van de eerste een gezichtsbehandeling met de eigen verzorgingslijn Thermae For Me

Auteur: Ellis Visser
Maandag 30 juli 2018

Thermae2000 zit de laatste maanden niet stil. Na een succesvolle lancering van het Vitaliteitsprogramma, in samenwerking met Preventivio en ONVZ,  opende Thermae2000 op 25 juni de nieuwe Skin & Body Care vleugel. Na een flinke verbouwing, die bijna een half jaar duurde, was ik een van de gelukkige die mocht genieten van een behandeling in een splinternieuwe behandelruimte. Ik neem jullie mee.

Tijdens deze behandeling werd gewerkt met Thermae’s eigen verzorgingslijn: Thermae For Me. Gezichtverzorging die anti-aging is en verrijkt is met thermaal water uit eigen bron. Dit water heeft een heilzame werking en zorgt voor een stralende huid. Ik werd erg verwend: kreeg verschillende massages, serums en veranderde in een ontspannen mens. 

Bekijk de nieuwe Skin & Bodycare vleugel van Thermae2000 in mijn nieuwe vlog.

Ook een gezichtsbehandeling ondergaan?  Dat is mooi, want je krijgt nu een gratis entree cadeau! Bekijk de actie hier www.thermae.nl/verwendeal

______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook