Zomerse haringparty bij Cabillaud

Stijlvol feest op dakterras De Maaspoort Venlo

Auteur: Jo Cortenraedt
Donderdag 21 juni 2018


Op het prachtige boventerras van restaurant Cabillaud, de culinaire plek van theater De Maaspoort in Venlo, genoten zo’n 120 gasten van het fraaie zomerweer, de koele witte wijn en rosé en natuurlijk de verse haring, want het was immers de Chapeau-Cabillaud-Haringparty.

Een meer dan geslaagd evenement met veel bekende gasten uit zowel Noord-,  Midden-  als Zuid-Limburg. De eerste haring, geleverd door Hanos, was voor gedeputeerde Joost van den Akker, Leon Thommassen van restaurant Cabillaud en Chapeau-hoofdredacteur Jo Cortenraedt

Bovendien was er een veiling van onder meer luxe arrangementen, waarvan de opbrengst van 3.000 euro naar het goede doel ging: het Ronald McDonald Huis Maastricht en Stichting Alpe d’Huzes. De gasten genoten nog lang van de mondain aandoende plek bovenin de Maaspoort, met fraaie loungebanken, en uitkijkend over de Maas.

Fotografie: Frits Widdershoven

Lees ook