Restaurant Aubergine

Lekker Venlo 2018

Donderdag 7 juni 2018

Volgende week, van 14 tot en met 17 juni, vindt alweer de negende editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinaire evenement van Noord-Limburg heeft inmiddels een vaste plek in de agenda gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio. De komende weken stelt Chapeau de deelnemers aan je voor. Dit keer Restaurant Aubergine, dat dit jaar voor de achtste keer van de partij is.

Paul Pollux en echtgenote May hebben in het fraaie kloosterdorpje Steyl, even ten zuiden van Venlo, Restaurant Aubergine. Een klassiek restaurant met een moderne touch. ,,We hebben we een aantal klassieke gerechten, waarvoor gasten blijven terugkomen. Daarnaast kunnen de gasten elk seizoen weer iets nieuws verwachten. We blijven meegaan met de tijd”, vertelde Paul eerder tegen Chapeau. 

 

Restaurant Aubergine geniet niet alleen in de regio bekendheid. De zaak heeft een Michelinster, en dat betekent dat de gasten van heinde en verre komen. ,,We doen mee voor ons plezier. Het is een mooi evenement”, aldus Pollux. ,,De afgelopen jaren heeft Restaurant Aubergine constant wisselende bedrijven op Lekker Venlo gezien. Het is leuk om steeds nieuwe gezichten te zien. Daarnaast is het heerlijk om een weekend buiten te zijn”, vult hij aan.

Tijdens Lekker Venlo is Restaurant Aubergine vier dagen lang gesloten.

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!