Lars Flinkerbusch zegt Maastricht Marketing vaarwel

Gedreven directeur naar Economic Board Duin- en Bollenstreek

Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 29 juni 2018

Maastricht Marketing kan op zoek naar een nieuwe directeur. De huidige directeur Lars Flinkerbusch zegt de organisatie na ruim 3,5 jaar vaarwel. Per 1 september treedt hij aan als directeur-bestuurder van de Economic Board Duin- en Bollenstreek. De afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor de strategische positionering van het merk 'Maastricht'. 

Onder leiding van Flinkerbusch transformeerde VVV Maastricht naar een slagvaardige en toekomstgerichte citymarketing-organisatie. Met partners binnen en buiten de stad, zette Maastricht zich nationaal en internationaal verder op de kaart als zakelijke en recreatieve bestemming. Met succesvolle activiteiten en een breed gedragen marketingstrategie en impactvolle campagnes, heeft Maastricht zijn positie – met name in de leisure markt – behouden en weten te versterken, aldus Maastricht Marketing in een verklaring.

Maastricht Marketing zal ook in de toekomst blijven vasthouden aan de koers die Flinkerbusch heeft ingezet, aldus Mirjam Depondt, voorzitter Raad van Toezicht  Maastricht Marketing. ,,Lars heeft met visie en daadkracht vorm gegeven aan zijn opdracht om 'het merk Maastricht' verder te versterken. Hij sloot de stad in zijn hart, en wist vanuit die passie mensen te binden rondom een gezamenlijke koers. Die koers staat, en zal voor Maastricht Marketing de leidraad blijven.”

Zelf kijkt Flinkerbusch met trots en weemoed terug op zijn periode bij Maastricht Marketing, laat hij weten in een schriftelijke verklaring. ,,Ik ben mij in de afgelopen drie en een half jaar Maastrichtenaar gaan voelen en zal de Mestreechter Geis enorm missen. Met name de samenwerking met vele partners en stakeholders heeft mij de afgelopen jaren geïnspireerd. Die inspiratie zal ik meenemen naar mijn nieuwe uitdaging in het westen van het land.”

Lees ook