LaDress by Simone

Chapeau Château Fair 2018

Auteur: Demy Janssen
Donderdag 14 juni 2018

Op zondag 24 juni vindt de tweede editie van Chapeau Château Fair plaats. Dit jaar worden bezoekers verwelkomd door een twintigtal standhouders, die allemaal aanwezig zijn met exclusieve producten of diensten. Vandaag stellen wij LaDress by Simone aan jullie voor.

LaDress
LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden. Een jurkje waarin zij er niet alleen geweldig uitzien, maar zich ook fantastisch voelen. Of je nu naar kantoor, een feestje of een weekendje weg gaat. De collectie van LaDress bestaat uit diverse lijnen. LaDress Couture, LaDress Balance en LaDress Girls zijn recentelijk aan de LaDress collectie toegevoegd. Items van LaDress worden exclusief verkocht via ladress.com, de LaDress Boutiques (in Limurg te vinden in de Wolfstraat 30 in Maastricht) en de rondreizende LaDress pop up Boutique.

Simone
LaDress is gestart door Simone van Trojen, moeder van Beau en Lise. Haar droom mondde uit in een prachtig avontuur. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte Simone een aantal jaar als corporate executive. Jarenlang was zij op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij vervulde. Een zoektocht die haar er in 2006 toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Tegenwoordig combineert Simone het moederschap, haar huwelijk, een eigen onderneming en een rijk sociaal leven.

Chapeau Château Fair 2018
Tijdens de Chapeau Château Fair is de collectie van LaDress binnen, in het hoofdgebouw van Château St. Gerlach te vinden. Place de Plaisir vormt als het ware de entree tot de pop up Boutique van LaDress. De jurken van LaDress kunnen hier gepast en eventueel gekocht worden.

De deelnemers aan de finale van het Gezicht van Limburg zullen tijdens de fair gehuld zijn in creaties van LaDress. 

Lees ook