Hét gezicht van Limburg NL/BE 2018

Indy Thomas

Vrijdag 22 juni 2018

Chapeau Magazine is dit jaar - in samenwerking met SESSIBON - opnieuw op zoek gegaan naar Hét Gezicht van Limburg NL/BE. Tijdens de voorronde meldden zich een hoop Limburgse gezichtjes, uit zowel Nederland als België, met allemaal maar één doel: Het Gezicht van Limburg worden. Uit deze deelnemers is een selectie van 5 finalisten gemaakt. Deze finalisten gaan wij de komende twee weken aan jullie voorstellen. De finale van Hét Gezicht van Limburg NL/BE vindt plaats op de Chapeau Château Fair 2018 bij Château St. Gerlach.

Tijdens de Chapeau Château Fair worden bezoekers uitgenodigd om zich te laten verrassen en omringen door luxe. Tijdens de exclusieve fair zullen zich meer dan twintig standhouders presenteren. Allemaal vertegenwoordigen ze exclusieve en bijzondere producten of diensten. Op Place de Plaisir zal op 24 juni de hele dag entertainment plaatsvinden. Denk daarbij aan livemuziek, modeshows en de finale van Hét Gezicht van Limburg NL/BE 2018. De finale begint rond 16:00 op het hoofdpodium. Houd de website en onze social media in de gaten voor meer informatie.

Mijn naam is Indy Thomas ik ben 16 jaar oud en ik zit in mijn eindexamenjaar mavo op het Sintermeertencollege in Heerlen. Ik ben afgelopen jaar miss teen of Limburg geworden en ik heb Limburg mogen vertegenwoordigen op de Nederlandse verkiezingen. Ook heb ik een hele lange tijd gedanst en een tweede plaats op het Europees kampioenschap hiphop behaald. Sinds een tijdje werk ik bij Eventief en sta ik regelmatig op de catwalk. Verder vind ik belangrijk dat je gewoon geniet van elke dag in je leven. Ook wil ik nog graag veel reizen om verschillende culturen te leren kennen. Limburg betekent voor mij gastvrijheid, gezelligheid, mooi heuvelachtig landschap, lekker shoppen in Maastricht en de mooie grotten in Valkenburg. Misschien maken mijn donkere ogen in combinatie met mijn sproetjes mij wel tot het gezicht van Limburg.

Lees ook