Galerie de Hoeve

Lekker Venlo 2018

Auteur: Demy Janssen
Dinsdag 5 juni 2018

In het weekend van 14 t/m 17 juni vindt alweer de negende editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinaire evenement van Noord-Limburg heeft inmiddels een vaste plek in de agenda gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio. De komende weken stelt Chapeau de deelnemers aan je voor. Vandaag Galerie de Hoeve.

Galerie de Hoeve is een bijzondere locatie, gelegen aan het randje van Venlo. In deze 110 jaar oude kloosterhoeve is eigenlijk alles mogelijk. Van een heerlijke wandeling over de unieke binnenplaats of door de kloostertuinen tot feesten of vergaderen in een van de vele stijlvolle ruimtes die de hoeve rijk is.

Deze feesten of bijeenkomsten gaan uiteraard niet voorbij zonder culinaire verwennerijen. De keukenbrigade van Galerie de Hoeve geeft op eigentijdse wijze invulling aan een gepaste culinaire omlijsting voor iedere gelegenheid, op locatie dan wel ergens anders.

Welke gerechten kunnen we 14 tot en met 17 juni bij jullie proeven?

,,Op Lekker Venlo hebben we dit jaar een Italiaans tintje. Heerlijke bruschetta’s en kleine warme pastagerechtjes die à la minute bereid worden door onze koks. We kiezen bewust voor kleinere gerechtjes omdat je er hier meerdere van kunt proeven’’

Waarom nemen jullie deel aan Lekker Venlo?

,,Lekker Venlo is voor ons hét moment om onszelf te laten zien aan iedereen. Zowel bestaande relaties als uiteraard ook nieuwe gasten bezoeken het ‘het lekkerste feest van het jaar’. Teven is Lekker Venlo een uitgelezen kans op om ongedwongen manier kennis te maken met het culinaire kunde en de prachtige locaties die onze regio te beiden heeft!’’

Lees ook