Mengelers Lexus Sittard

Chapeau Château Fair 2018

Auteur: Demy Janssen
Vrijdag 1 juni 2018

Op zondag 24 juni vindt de tweede editie van Chapeau Château Fair plaats. Dit jaar worden bezoekers verwelkomd door een twintigtal standhouders, die allemaal aanwezig zijn met exclusieve producten of diensten. Vandaag stellen wij Lexus aan jullie voor.

Over Lexus

Lexus bouwt automobielen voor mensen die hun eigen pad kiezen. Mensen die liever trends zetten dan trends volgen. ,,Onze automobielen zijn het de hedendaagse interpretatie van vooruitgang, perfectie, kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en technologie. Een perfecte balans tussen prestaties, elegantie en individualiteit’’, vertelt Bert Schurgers.

 

Chapeau Magazine en Mengelers Lexus Sittard

Al jarenlang weten Chapeau Magazine en Mengelers Lexus Sittard elkaar te vinden. Beide zijn Limburgse familiebedrijven met traditionele normen en waarden als basis van bestaan.

 

Chapeau Château Fair

Op de Chapeau Château Fair op zondag 24 juni wordt als eerste in Nederland de Lexus ES gepresenteerd. Na zes succesvolle generaties in het segment van de middenklasse sedans toont Lexus met de nieuwe, zevende generatie van de ES nog meer ambitie. Traditionele kopers zullen merken dat de nieuwe ES ruimer, stiller en veiliger is dan ooit. Tegelijkertijd zal een nieuwe generatie klanten kennismaken met een sedan die zich onderscheidt met een voor dit segment ongekend niveau van prestaties, veiligheidstechnologie en vakmanschap.

 

Anders dan de andere standhouders van de Chapeau Château Fair zal Lexus op zondag de 24e niet op de grasweide direct voor het kasteel te vinden zijn. De stand van Lexus is de ruimte in en rondom het Paviljoen.

Lees ook