Hét gezicht van Limburg NL/BE 2018

Melany van der Zweep

Auteur: Nadine Massen
Dinsdag 12 juni 2018

Chapeau Magazine is dit jaar - in samenwerking met SESSIBON - opnieuw op zoek gegaan naar Hét Gezicht van Limburg NL/BE. Tijdens de voorronde meldden zich een hoop Limburgse gezichtjes, uit zowel Nederland als België, met allemaal maar één doel: Het Gezicht van Limburg worden. Uit deze deelnemers is een selectie van 5 finalisten gemaakt. Deze finalisten gaan wij de komende twee weken aan jullie voorstellen. De finale van Hét Gezicht van Limburg NL/BE vindt plaats op de Chapeau Château Fair 2018 bij Château St. Gerlach.

Tijdens de Chapeau Château Fair worden bezoekers uitgenodigd om zich te laten verrassen en omringen door luxe. Tijdens de exclusieve fair zullen zich meer dan twintig standhouders presenteren. Allemaal vertegenwoordigen ze exclusieve en bijzondere producten of diensten. Op Place de Plaisir zal op 24 juni de hele dag entertainment plaatsvinden. Denk daarbij aan livemuziek, modeshows en de finale van Hét Gezicht van Limburg NL/BE 2018. De finale begint rond 16:00 op het hoofdpodium. Houd de website en onze social media in de gaten voor meer informatie.

Model: Melany van der Zweep

Foto: Bob Mans

Hallo lieve Chapeau lezers, 

Ik zal me allereerst even voorstellen. Mijn naam is Melany van der Zweep, 20 jaar oud en woonachtig in het prachtige Eijsden. Ondanks dat ik woon in het meest zuidelijke dorp van Limburg ben ik toch een ''ras-echte Mestreechse''. Momenteel ben ik tweede-jaars studente aan de opleiding Toegepaste Psychologie op HBO niveau. Buiten mijn studie om ben ik werkzaam in het modellenwereldje. Deze werkzaamheden variëren van catwalk shows, fotoshoots en hostessen werk. Mijn grootste passie is reizen over de wereld en daarbij het leren kennen van andere mensen, landen en culturen. Mijn leven is voor mij een kostbaar geschenk waarbij ik het grotendeels zelf in de hand heb om er het beste uit te halen en er iets moois van te maken. Daarom adviseer ik de mensen om me heen: Blijf jezelf, geloof in jezelf en je zult veel bereiken. Tevens ben ik een levensgenieter in vele opzichten, ik ga graag uiteten, hou van dansjes maken op Techno feesten en het opzoeken van avonturen.  

Vanuit Chapeau kreeg ik de vraag wat Limburg nu echt voor mij betekent. Voor mij is het een gezellige, mooie, bourgondische provincie waarbij ik met trots mijn accent kan laten horen en ik rond de Vastelaovend lekker gek verkleed de straat op kan gaan. De reden dat ik het gezicht van Limburg moet worden is, omdat ik hierdoor de mogelijkheid krijg om mijn dromen waar te maken door in Chapeau magazine te komen en Limburg te kunnen vertegenwoordigen en inspireren. 

veel liefs,

Melany

 

🌜✨

Een bericht gedeeld door melany (@zmelany) op 16 Jan 2018 om 12:35 (PST)

Lees ook

🌜✨

Een bericht gedeeld door melany (@zmelany) op