Hét gezicht van Limburg NL/BE 2018

Carmen Kremer

Donderdag 14 juni 2018

Chapeau Magazine is dit jaar - in samenwerking met SESSIBON - opnieuw op zoek gegaan naar Hét Gezicht van Limburg NL/BE. Tijdens de voorronde meldden zich een hoop Limburgse gezichtjes, uit zowel Nederland als België, met allemaal maar één doel: Het Gezicht van Limburg worden. Uit deze deelnemers is een selectie van 5 finalisten gemaakt. Deze finalisten gaan wij de komende twee weken aan jullie voorstellen. De finale van Hét Gezicht van Limburg NL/BE vindt plaats op de Chapeau Château Fair 2018 bij Château St. Gerlach.

Tijdens de Chapeau Château Fair worden bezoekers uitgenodigd om zich te laten verrassen en omringen door luxe. Tijdens de exclusieve fair zullen zich meer dan twintig standhouders presenteren. Allemaal vertegenwoordigen ze exclusieve en bijzondere producten of diensten. Op Place de Plaisir zal op 24 juni de hele dag entertainment plaatsvinden. Denk daarbij aan livemuziek, modeshows en de finale van Hét Gezicht van Limburg NL/BE 2018. De finale begint rond 16:00 op het hoofdpodium. Houd de website en onze social media in de gaten voor meer informatie.

Model: Carmen Kremer

Om te beginnen zal ik mijzelf even voorstellen! Mijn naam is Carmen Kremer (geboren in 1998) , woon in Landgraaf en ben van rasechte Limburgse bodem. Limburg voelt voor mij aan als een warme deken. Dol ben ik op het heuvellandschap, het Limburgse dialect, de bourgondische levensstijl en de vele mooie terrassen waar ik overigens graag afspreek met vrienden en familie. Naast de leuke dingen in mijn leven, vind ik het ook belangrijk dat mensen bij mij terecht kunnen als ze ergens over in zitten.  Integriteit, eerlijkheid en empathie zijn voor mij belangrijke kernwaardes. 

Limburg is te vergelijken met mijzelf, ambitieus en volop in beweging op vele vlakken. Ik studeer Business Studies aan Hogeschool Zuyd te Sittard en net als vele studenten heb ik een bijbaan. Daarnaast vul ik mijn vrije tijd graag met  sporten (waaronder tennis, fitness en skiën). De verkiezing ‘Het gezicht van Limburg 2018’ is per toeval op mijn pad gekomen en ik geniet met volle teugen van deze nieuwe indrukken. Ik heb enorm veel zin in de finale en kijk uit naar 24 juni aanstaande. Misschien tot ziens?!

Lees ook