Hét gezicht van Limburg NL/BE 2018

Audrey Janssen

Dinsdag 19 juni 2018

Chapeau Magazine is dit jaar - in samenwerking met SESSIBON - opnieuw op zoek gegaan naar Hét Gezicht van Limburg NL/BE. Tijdens de voorronde meldden zich een hoop Limburgse gezichtjes, uit zowel Nederland als België, met allemaal maar één doel: Het Gezicht van Limburg worden. Uit deze deelnemers is een selectie van 5 finalisten gemaakt. Deze finalisten gaan wij de komende twee weken aan jullie voorstellen. De finale van Hét Gezicht van Limburg NL/BE vindt plaats op de Chapeau Château Fair 2018 bij Château St. Gerlach.

Tijdens de Chapeau Château Fair worden bezoekers uitgenodigd om zich te laten verrassen en omringen door luxe. Tijdens de exclusieve fair zullen zich meer dan twintig standhouders presenteren. Allemaal vertegenwoordigen ze exclusieve en bijzondere producten of diensten. Op Place de Plaisir zal op 24 juni de hele dag entertainment plaatsvinden. Denk daarbij aan livemuziek, modeshows en de finale van Hét Gezicht van Limburg NL/BE 2018. De finale begint rond 16:00 op het hoofdpodium. Houd de website en onze social media in de gaten voor meer informatie.

Model: Audrey Janssen

Fotograaf: Hylke Greidanus

Mijn naam is Audrey Janssen en ik ben 16 jaar en kom uit Munstergeleen. Dit jaar heb ik mijn eindexamen havo gedaan. Volgend jaar begin ik de studie international business. In mijn vrije tijd werk ik bij Sessibon en BMW. Ik vind het heel erg belangrijk dat iedereen iedere kans pakt wat hij kan en er het mooiste van maakt, daarom vind ik mijzelf ook een levensgenieter, want zelf probeer ik dit ook zoveel mogelijk te doen. Limburg is voor mij een stuk van Nederland wat veel meer kansen te bieden heeft dan wat het lijkt. Er zijn veel meer mogelijkheden dan mensen verwachten. Limburg is namelijk niet alleen maar platteland. Mij maakt het gezicht van Limburg omdat ik niet alleen rode haren heb waar ik trots op ben maar ook sproeten.

Lees ook