Chapeau Cabillaud Haring Party

Cabillaud in Theater de Maaspoort Venlo

Vrijdag 15 juni 2018

Op woensdag 20 juni organiseert Chapeau in samenwerking met Cabillaud een exclusieve haringparty. Deze avond vindt uiteraard plaats op het schitterende dakterras van Cabillaud in de Maaspoort Theater in Venlo. Naast de haring zullen beleving, culinaire hoogstandjes en aangenaam netwerken een centrale rol spelen tijdens deze party.

Tevens gaat de opbrengst naar twee goede doelen. Het Ronald McDonald huis in Maastricht wil aan ouders en broertjes en zusjes van een ziek kind dat opgenomen is in het Maastricht UMC+ een thuis bieden in de buurt van het ziekenhuis. Het huis is een plek om tot rust te komen en steun te vinden bij andere families en vrijwilligers. Stichting Alpe d’HuZes heeft als doel het bevorderen en ondersteunen van onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de Alpe d’Huez beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Om een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de goede doelen, vindt er een veiling plaats met verschillende mooie items. Een van deze items is een op maat gemaakt beeld door Sjaak Smetsers van Gallerie Moeëjen Daag. Verder zal er voor een vrijwillige bijdrage deze dag een brievenbus klaar staan.

Dresscode: Tenue de Ville. Traditiegetrouw ontvangen we de dames graag met een charmant hoedje.

Er zal een prijs uitgereikt worden aan de dame met het mooiste hoedje.

 

Dit jaar is de Chapeau Cabillaud Haring Party alleen toegankelijk met een uitnodiging. Wij geven aan onze lezers 2 x 2 kaarten weg voor dit exclusieve evenement. Wil jij dit jaar aanwezig zijn? Mail dan je naam naar events@chapeaumagazine.com. 

Lees ook