Cannes

Moet gaan knokken voor eerste positie

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 26 juni 2018

Filmfestival mist voor het eerst lading Amerikaanse sterren - Aan de meest glamoureuze feesten ook dit jaar geen gebrek op het filmfestival in CANNES. Op de rode loper was het weer elke avond raak met ‘BEAUTIFUL PEOPLE’. Onder hen nog altijd veel acteurs, actrices, regisseurs en andere professionals. Maar de echte toppers uit HOLLYWOOD, op enkele uitzonderingen na, waren deze keer niet van de partij. Voor hen in de plaats heel veel bekende fotomodellen. Ook leuk, maar daar moet CANNES het niet in de eerste plaats van hebben.

Verder lezen? De nieuwe Chapeau ligt nu in de winkel.

Fotografie: Chopard, Shutterstock en Channes Filmfestival

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!