Belgisch feestje bij lancering nieuwe Chapeau

Nieuwe Chapeau deze week in de winkel

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 19 juni 2018


De lancering van de nieuwe editie van Chapeau had een Belgisch tintje. Niet alleen vanwege de locatie – Marres meubelen in Lanaken – maar ook vanwege de kersverse overwinning van de Rode Duivels op het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland.

Enkele Chapeau-vertegenwoordigers droegen zelfs de rood-geel-zwarte kleuren om te delen in de feestvreugde.

Gastheer Peter Marres trakteerde de gasten op smakelijke gerechtjes, wijnen en Belgisch bier.  En hij vertelde over de transitie die zijn bedrijf doormaakt, waarbij meer en meer de rol komt te liggen bij een compleet advies en ook de volledige inrichting van tweede huizen in het buitenland.

De eerste exemplaren werden uitgereikt aan hem, en daarna ook aan de burgemeesters Christine van Basten van Beek en Désirée Schmalschläger van Nuth. Niet toevallig, want beide burgemeesters vertellen in de nieuwe editie van Chapeau over de mooie plekjes en sterke kanten in en van hun gemeente.

Deze week wordt Chapeau thuisbezorgd bij de abonnees in Nederland en België en ligt ie ook in de winkel.

 

Foto’s: Harry Heuts

Lees ook