TEFAF New York meldt sterke verkoopresultaten

De tweede editie van de kunstbeurs TEFAF New York Spring

Woensdag 9 mei 2018

De tweede editie van de kunstbeurs TEFAF New York Spring is volgens de organisatie bijzonder succesvol verlopen. Veel deelnemende handelaren meldden sterke verkopen en een grote belangstelling onder de verzamelaars.

TEFAF organiseert naast de ‘moederbeurs’ TEFAF Maastricht ook nog twee kleinere kunstbeurzen in New York, in het voor- en in het najaar. In de lente ligt de nadruk op moderne kunst, in het najaar op oude kunst. Er is plaats voor 90 handelaren tegenover 270 in Maastricht. Ook is de gemiddelde standgrootte in de Park Avenue Armory een stuk kleiner dan in MECC Maastricht.

Volgens de organisatie heeft de tweede editie van TEFAF New York Spring bewezen dat de belangrijkste verzamelaars in de moderne en hedendaagse kunst deze beurs ontdekt hebben. Dat komt vooral doordat de meest vooraanstaande handelaren in deze sector aan deze zesdaagse kunstbeurs deelnamen. Vrijwel alle deelnemers meldden succesvolle verkoopresultaten.

In oktober wordt TEFAF New York Fall gehouden en in maart 2019 TEFAF Maastricht.

 

 

Lees ook