Schaap en Citroen opent Diamonds Boutique in Amsterdam

In samenwerking met Royal Asscher

Maandag 28 mei 2018

Schaap en Citroen Juweliers heeft haar eerste Diamonds Boutique in de PC Hooftstraat in Amsterdam geopend, in samenwerking met Royal Asscher. De inrichting is van Monique des Bouvrie en de winkel is intern verbonden met de Hublot Boutique, die ook door Schaap en Citroen wordt gerund.

Met de opening van de Diamonds Boutique kan Schaap en Citroen een nieuw concept toevoegen aan haar portfolio. Het vanouds Amsterdamse diamantbedrijf Royal Asscher, dat internationaal een grote bekendheid geniet door haar eigen Royal Asscher Cut en door de speciale relatie met ons koningshuis, kan door deze samenwerking ook op de nieuwe locatie een zeer royale collectie tonen.

 

Schaap en Citroen presenteert op deze nieuwe locatie de classics en nouveautés in de Diamonds Boutique uit haar 1-2-5, Highlights, Diamonds en 1888 collectie. Ringen, armbanden, colliers, oorhangers en broches met diamant zijn hier de eyecatchers. Daarbij presenteert Royal Asscher een bijzondere collectie excentrieke creaties maar ook solitair- verlovingsringen.

Bij de feestelijke opening was ook de Maastrichtse familie Martens aanwezig, die betrokken is bij de  Schaap en Citroen-vestigingen door heel het land, en daarnaast de winkels in Maastricht onder de naam Leon Martens uitbaat.

 


Foto:   (v.l.n.r.) Edward Asscher, Mark van Nieuwkerk CEO Schaap en Citroen, Lita Asscher, Mike Asscher, Dennis Martens, Marie-Louise Martens, Mark Vlijm Brand en Boutique Director, Lex Martens en Luud Martens knipten  feestelijk het lint door.

Lees ook