Nieuw informatieportaal Heerlen-Centrum

‘Alles wat het (extra) leuk maakt om naar Heerlen te komen’

Auteur: Maarten van Laarhoven
Dinsdag 15 mei 2018

Heerlen blijft maar aan de weg timmeren. Terwijl grote projecten als IBA Parkstad en de ontwikkeling van ‘het toerisme van de toekomst’ in de voormalige Oostelijke Mijnstreek volop in ontwikkeling zijn, krijgt ook het centrum van Heerlen steeds weer nieuwe impulsen.

Om mensen die niet eerder een bezoek brachten aan Heerlen-Centrum wegwijs te maken in de vele mogelijkheden die de stad te bieden heeft, heeft centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad een vernieuwde website www.heerlenmijnstad.nl gelanceerd.

Het nieuwe portaal is verrijkt met een actuele evenementenkalender, (ondernemers)nieuws uit de binnenstad, informatie over bereikbaarheid en parkeren, plattegrondjes en totaaloverzichten van winkel, horeca- en cultuuraanbod. Daarnaast is er ruim aandacht voor de rijke en betekenisvolle geschiedenis van de stad. ,,Alles wat het (extra) leuk maakt om naar Heerlen te komen vind je terug op deze website”, zo laat Heerlen Mijn Stad opgetogen weten.

 

Volgens de organisatie wordt achter de schermen ook nog volop verder gewerkt aan een ondernemersportaal die gekoppeld is aan de website. Dit ondernemersportaal wordt speciaal ingericht voor ondernemers in Heerlen-Centrum. Met een persoonlijke login krijgen ondernemers toegang tot dit portaal. 

In het portaal deelt Heerlen Mijn Stad, in samenwerking met de gemeente Heerlen en andere partners praktische informatie over  evenementen, activiteiten, ontwikkelingen en werkzaamheden in het centrum. Daarnaast kunnen ondernemers via dit portaal makkelijk een projectaanvraag indienen voor nieuwe initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan Heerlen-Centrum. Het ondernemersportaal is momenteel volop in ontwikkeling en wordt halverwege 2018 gelanceerd.

Lees ook