De Beejekurf

Lekker Venlo 2018

Woensdag 30 mei 2018

In het weekend van 14 t/m 17 juni 2017 vindt alweer de negende editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinaire evenement van Noord-Limburg heeft inmiddels een vaste plek in de agenda gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio. Opvallende nieuwkomer dit jaar is restaurant De Beejekurf in Venray.

,,Wij mogen regelmatig gasten uit de regio Venlo verwelkomen, en nu we willen we graag wat terugdoen: het beste uit Venray naar Venlo brengen”, aldus patron-cuisinier Mathijs Jacobs (42) van restaurant De Beejekurf in Venray over zijn deelname aan Lekker Venlo.

De Beejekurf is lid van Jeunes Restaurateurs d’Europe, een vereniging van restaurants met jonge, talentvolle kwaliteitskoks die tot doel hebben hun talent en passie voor het vak met elkaar te delen. Jabobs leerde het vak van toonaangevende chefs als Nico Boreas, René Brienen en Eric Swaghoven. Zij brachten hem – elk op hun eigen wijze – de liefde voor het koken bij.

Op Lekker Venlo kan Jacobs laten zien wat De Beejekurf op culinair gebied allemaal in huis heeft. Maar er is meer. De afstand tussen Venlo en Venray is niet zo groot, dus zijn Venlose lekkerbekken van harte uitgenodigd om eens naar De Beejekurf te komen. ,,We zijn volop in beweging. Naast het feit dat we onze gasten in het restaurant verwennen, organiseren we een aantal mooie evenemementen. Op 1 juli bijvoorbeeld is er SummerBEEtz, een culinair festival bij ons op het terras. Voor Lekker Venlo hebben wij een mooie samenwerking met Proeflokaal Goesting. Wij serveren bij onze gerechten een passend glas speciaal bier. Met uitleg uiteraard.”

 

http://www.debeejekurf.nl/