Chasse Patate trapt af voor 2018

Wielerwedstrijd voor het goede doel presenteert 2de editie

Auteur: Xavier Cortenraedt
Dinsdag 8 mei 2018


In de kloosterbibliotheek in Wittem vond maandagavond een sponsorbijeenkomst plaats in het kader van de Chasse Patate. Deze wielerwedstrijd voor het goede doel wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. De organisatie verwelkomde de 24 deelnemende teams. Alle teams waren zo enthousiast over de eerste editie van 2017, dat ze zich zonder uitzondering opnieuw inschreven voor dit jaar.

Waarmee de organisatie meteen het bordje ‘uitverkocht’ kon ophangen. Na een korte briefing door voorzitter Emiel Savelkoul over de stand van zaken, stonden er nog twee sprekers op het programma. Hera van Willick, die als wereldreiziger de hele wereld over fietst. En afsluitend blikte oud wielrenner Henk Lubberding terug op zijn carrière. De presentaties werden afgewisseld met een perfect verzorgd walking diner, verzorgd door Van Melick Catering.

Chasse Patate 2018 staat dit jaar op 30 augustus op de agenda.

Voor meer informatie www.chassepatate.eu

Fotografie: George Deswijzen

Lees ook