Cellini Juwelier

Chapeau Château Fair 2018

Auteur: Demy Janssen
Woensdag 23 mei 2018

Gevestigd in niet één, maar in twee historische panden in hartje Roermond vind je Cellini Juwelier. Het is de zaak van Rozan Langenhorst, die hier al 22 jaar lang met veel plezier werkt en er haar hele ziel en zaligheid in heeft zitten. Behalve vaste klanten uit de omgeving, ontvangt Rozan in haar zaak klanten die van heinde en verre komen. Voor elk van haar klanten weet Rozan het perfecte juweel te vinden. Het is de combinatie van een persoonlijke touch en een divers aanbod dat Cellini Juwelier zo bijzonder maakt.

Juweelspeciaalzaak
‘Het is belangrijk om te weten dat wij een juweelspeciaalzaak zijn”, vertelt Rozan, ‘de diversiteit in onze collectie maakt Cellini zo bijzonder. Vooral onze oorsieraden zijn erg populair en worden dan ook het meest verkocht.’

Maatwerk
Bij Cellini Juwelier kun je ook terecht als je je sieraad wil laten maken of vermaken. Samen met haar klanten maakt Rozan aan de hand van gewenste materialen, kleuren en vormen een ontwerp. Dat laat ze vervolgens uitwerken door een van de professionals waar ze al jaren mee samenwerkt. 

Italië
De naam van de juwelier geeft het wellicht al een beetje prijs: een groot deel van de juwelen die bij Cellini Juwelier verkocht worden, zijn van Italiaanse afkomst. Het leidt ertoe dat je hier simpelweg prachtige juwelen vindt, die Rozan dan ook persoonlijk in Italië uitzoekt en mee naar Nederland neemt. Merken als Al Coro, Bigli, Capra en Alassia ontbreken hier niet aan. Het juwelenhuis Nanis is Rozan’s grote favoriet; betoverende handgemaakte sieraden ontworpen door Laura Bicego.

De sieraden van Cellini Juwelier zijn op zondag 24 juni 2018 te bewonderen op de Chapeau Château Fair. 

De Chapeau Château Fair vindt plaats op zondag 24 juni 2018, van 14.00 tot 19.00, op het landgoed van Château St. Gerlach. Kijk voor meer informatie over de Chapeau Château Fair op www.chapeauchateaufair.nl

Lees ook