Jo Cortenraedt wint Gouden Asperge 2018

400 gasten op aspergepartij in Collegehotel Amsterdam

Donderdag 19 april 2018

In Amsterdam is vanmiddag tijdens de Nationale Aspergepartij, in aanwezigheid van zo’n 400 gasten, onder wie veel ondernemers en bestuurders, de Gouden Asperge uitgereikt aan Jo Cortenraedt, programmamaker voor L1 en hoofdredacteur van Chapeau Magazine. Hij kreeg de prijs als ‘een van de meest ondernemende en verbindende Limburgers’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgens de jury heeft Cortenraedt zich verdienstelijk gemaakt met het uitdragen van de Limburgse cultuur binnen en buiten de provincie.

In het verleden ging de prijs al naar hotelier Camille Oostwegel, politicus Maxime Verhagen en juwelier Luud Martens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de tuin van het Collegehotel riep de winnaar de Amsterdammers op om massaal over te stappen  van ‘het ene witte goud’  (poeder om te snuiven) naar het andere witte goud, namelijk de Limburgse asperge. „Minder kostbaar, gezonder en puur natuur”, aldus Cortenraedt.

Lees ook