Conny Vluggen, Topvrouw Limburg 2018

Managing director van Koma KTI rolmodel voor jonge vrouwen

Auteur: Nadine Massen
Vrijdag 6 april 2018


Topvrouwen Limburg maakt elk jaar een selectie vrouwelijke finalisten die in Limburg een bijdrage hebben geleverd aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap. Deze winnaar wordt voor 2/3e bepaald door een geselecteerde jury en  voor 1/3e door het publiek. De finalisten van 2018 waren Marit Brugman, (eigenaresse Liever Sociaal), Peggy van Sebillen (algemeen directeur Zuiderlicht) en Conny Vluggen (managing director Koma KTI). De finalisten werden gecoacht door Claudia Troilo van Donna di Oggi. Op deze manier konden de drie finalisten zich zo goed mogelijk representeren aan de jury en het publiek. De prijs uitreiking werd gedaan door gouverneur Theo Bovens. 

De winnares van Topvrouw Limburg 2018 is Conny Vluggen, managing director van Koma KTI BV. Zij wil een rolmodel zijn voor jonge vrouwen en deze doelgroep vooral wil aansporen om te kiezen voor een beroep in techniek. De techniekwereld is een mannenwereld die vrouwen nodig heeft. Aan alle jonge vrouwen geeft Conny het advies: 'kies voor de toekomst, kies voor techniek!'.

Op de uitreiking waren ruim 450 gasten aanwezig. Onze fotograaf Harry Heuts was aanwezig om al deze ondernemende vrouwen (én mannen) tijdens deze geslaagde avond vast te leggen.

Lees ook