Skins Laser Clinic in Sittard breidt uit

Nieuwe behandelingen worden toegevoegd

Auteur: Tedje van Gils
Maandag 16 april 2018

Goed nieuws voor Skins Laser Clinic in Sittard, want binnenkort breidt de kliniek haar behandelingspakket uit. ,,Vanaf de opening van onze kliniek wisten we al dat we gingen uitbreiden, maar nu is het eindelijk zover”, vertelt eigenaresse Amber Bali.

Nu worden er vooral ontharingsbehandelingen aangeboden. In januari van dit jaar startte de kliniek met de huidverbeterende behandelingen met het merk Eminence en met cryotherapie: slank door vetcellen te bevriezen. ,,Dit is al aardig populair aan het worden, erg leuk om te zien”, vertelt de eigenaresse. Maar binnenkort worden er nieuwe behandelingen toegevoegd. Er staan meerdere zaken op de planning. Zo gaat Skins Laser Clinic beginnen met tandenbleken en LED-therapie. ,,Ook zijn we in gesprek met een cosmetisch arts voor fillers en botox. Dit omdat er veel vraag naar is binnen onze kliniek”, vertelt Amber. ,,Verder gaan we ook beginnen met een mini foot- en handspa. Zo breiden we onze behandelingen steeds verder uit en wordt de kliniek steeds completer.”

Quanis dermafillers
,,Daarnaast gaan we werken met Quanis dermafillers die rimpels aanpakken, maar ook met maskers die de huid onwijs goed hydrateert en een boost geeft. Hierdoor krijg je een mooie glowy huid. Quanis dermafillers zijn pads met hele fijne micronaaldjes die pijnloos hyaluronzuur in de huid aanbrengt. Ideaal voor kraaienpootjes, wallen en droogtelijntjes.”

Over een paar weken worden de nieuwe behandelkamers binnen Skins Laser Clinic al gebouwd, dus er staat veel te gebeuren de komende maanden.

 

Lees ook