Novo

Restaurantgids 2018

Zaterdag 7 april 2018

Een culinaire wereldreis met smaken en invloeden uit heel de wereld, een driegangen lunchmenu en niet te vergeten een wekelijks wisselend vijfgangen dinermenu. Restaurant NOVO, dat in september 2016 de deuren opende in het Maastrichtse stadsdeel Wyck, biedt een nieuwe insteek (vandaar ook NOVO) voor een avondje uit. De eigenaren, Jareau van den Heuvel en Rodny Welters, beschikken samen over ruim vijfentwintig jaar ervaring op gastronomisch gebied, opgedaan in binnen- en buitenland. De menukaart van NOVO, gelegen in het monumentale pand van de oude ambachtsschool naast de Euroscoop, verandert maandelijks. Het gros van de gerechten vindt zijn grondslag in de klassieke Franse keuken, al spelen smaken en invloeden uit diverse grote wereldkeukens een belangrijke rol. Het leidt tot verrassende gerechten met af en toe een snufje Azië, Zuid-Amerika en Australië, wat aansluit bij de filosofie van de beide eigenaren dat uit eten gaan ook best ontdekken mag zijn.

Wilhelminasingel 39
6221 BE Maastricht
+31 (0) 43 204 11 69
www.novo-dining.com
info@novo-dining.com
Open Di en wo 12.00 - 23.00, do 17.00 - 23.00, vrij, za, zo 12.00 - 23.00
Eigenaars Jareau van den Heuvel en Rodny Welters
Keuken Internationaal/Cross-over
Driegangenmenu € 27,50
Creditcards EC/Maestro/Mastercard/Visa Card/Pin

Lees ook