Netwerken, innovatie en duurzaamheid tijdens CONNECTED Venlo

Fotoverslag

Auteur: Demy Janssen
Woensdag 11 april 2018


In Theater de Maaspoort in Venlo vond gisteren de derde editie van netwerkevenement CONNECTED plaats. Honderden mensen uit het Noord-Limburgse zakenleven kwamen daar bij elkaar om ideeën te uit wisselen en de onderlinge samenwerking te versterken.

Tijdens een uitgebreid programma aan lezingen en plenaire sessies gingen een vijftiental sprekers dieper in op het thema innovatie en duurzaamheid. De onderwerpen van de vele lezingen liepen uiteen van innovatie en duurzaamheid in de mobiliteit tot de nieuwe privacywetgeving (GDPR). Filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar haf een keynote speech waarin hij zijn publiek meenam naar de toekomst. 

Het doel van CONNECTED Venlo, evenals dat van zijn de sprekers, was om de toehoorders aan het denken te zetten. Tijdens vier zogeheten ‘netwerkpauzes’ kregen de aanwezigen de kans om hun gedachten met elkaar te delen.

Lees ook