Eventorganisator EMG werkt vol vertrouwen aan toekomst

Een evenement is maatwerk

Branded content
Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 13 april 2018

Het gaat goed met de Estate Management Group (EMG). Hoewel de twee oprichters van de succesvolle hospitality-onderneming kortgeleden besloten elk hun eigen weg te gaan, zet de groei zich voort. „We hebben de afgelopen jaren fantastisch samengewerkt en iets moois neergezet,” zegt Danny Keppels, die op dit moment in zijn eentje de directie voert. „Aan grote plannen hadden we geen gebrek. Toch kwamen we op een bepaald moment tot de ontdekking dat onze interesses wat uiteen begonnen te lopen. Dan kijk je elkaar aan en besluit je dat het beter is om zakelijk uit elkaar te gaan.”

Naar het zich laat aanzien wordt 2018 opnieuw een succesvol jaar voor EMG. Ook voor volgend jaar en het jaar daarna hebben zich inmiddels de nodige opdrachtgevers gemeld. Om de ontwikkelingen bij te kunnen houden werkt EMG doorlopend aan een verdere verbreding van het aanbod. Die is nodig, zeker nu door de verbeterde economische omstandigheden ook de eventmarkt verder aantrekt. Een van de grote uitdagingen blijft om op elke willekeurige locatie een mooi event van hoog niveau te kunnen neerzetten. „We streven er dan ook naar om EMG geen afkorting meer te laten zijn, maar een merknaam die bij iedereen een belletje doet rinkelen,” aldus Keppels. „EMG verwijst naar alles wat betrekking heeft op de events die wij organiseren. Op onze eigen drie locaties, maar ook elders.

”EMG bestaat uit onder meer kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn en landgoed de Schinvelderhoeve in Schinveld. Een derde ‘vaste’ onderkomen is Rebelle, de hippe uitgaansgelegenheid in de voormalige Augustijnenkerk aan de Kesselskade in Maastricht. Ook op deze locatie organiseert EMG veelvuldig exclusieve evenementen. Daarnaast zijn er samenwerkingen met unieke locaties in Nederlands- en Belgisch-Limburg.

Over een goed evenement moet lang en zorgvuldig worden nagedacht, aldus Keppels. „Het is onze ambitie om steeds verder te gaan in flexibiliteit en ondersteunend werken. Aangezien wij deel uitmaken van de juiste netwerken en wij heel veel mensen persoonlijk kennen, kunnen wij in principe aan elke wens voldoen. Een evenement is maatwerk. Vaak weet een opdrachtgever heel precies te omschrijven wat zijn wensen zijn. Maar hoe je ze realiseert, weet hij niet. Een opdrachtgever hoeft zich daarover ook geen zorgen te maken. Dat doen wij wel.”

Estate Management Group (EMG)

 

Lees ook