De visie van Albert Berghof

Maison Blanche Dael bestaat vandaag precies 140 jaar

Auteur: Maarten van Laarhoven
Dinsdag 17 april 2018

Het had niet veel gescheeld of Albert Berghof (49) had carrière gemaakt in het internationale bedrijfsleven. Toch trad de telg uit het bekende Maastrichtse koffiebrandersgeslacht jaren geleden in het voetspoor van zijn vader. Berghof bouwde Maison Blanche Dael uit tot een modern bedrijf met een eigenzinnige uitstraling. De winkel in de Wolfstraat in Maastricht bestaat vandaag precies 140 jaar, zo meldt het bedrijf vandaag trots op Facebook. ,,Oprichter Guillaume Dael (rechts op de foto) had vast niet verwacht dat zijn winkel na 140 jaar nog steeds springlevend zou zijn, 5 generaties op 1 foto voor de Wolfstraat 28, sinds 1878 dé plek voor versgebrande koffie & pinda's en de lekkerste thee", aldus Blanche Deal.

foto van Maison Blanche Dael.
Benieuwd hoe Blanche Dael zich deze eeuw verder wenst te ontwikkelen? Lees dan de visie van huidig directeur Albert Berghof junior in de nieuwste editie van Chapeau.  

Lees ook