Carmetum breidt uit

Nieuwe vestiging in Maasmechelen

Auteur: Kurt Meers
Woensdag 25 april 2018

Carmetum, een gekende leverancier van outdoor meubilair uit Hasselt, opent volgende week in Maasmechelen een bijkomende zaak. Ilse Biesemans en Alain Philippart gaan een statig herenhuis aan de Rijksweg omtoveren tot een unieke toonzaal.

Carmetum 2 is gelegen tegenover het Heilig Hartcollege en beschikt over een mooie tuin. De ideale locatie volgens de zaakvoerders om 20 jaar na de opening van de eerste vestiging, het bijkomende filiaal in te richten. “Met de nieuwe showroom in Maasmechelen verdubbelen we de oppervlakte om de collecties van 40 merken te tonen”, zegt Ilse Biesemans. “We staan bovendien nog dichter bij de klanten, die zelfs vanuit Duitsland en Nederland ons komen opzoeken.”

De formule blijft in de nieuwe constellatie onveranderd aangezien Ilse Biesemans en Alain Philippart hun tijd over beide vestigingen zullen verdelen en daar als aanspreekpunt voor advies zullen gelden.

Lees ook