Beautyhotspot: Lifestyle Salon & Spa Aveda in Hasselt

Blogger Tedje laat zich in de watten leggen

Auteur: Tedje van Gils
Vrijdag 6 april 2018

Midden in het centrum van Hasselt bevindt zich Lifestyle Salon & Spa Aveda. Beautyblogger Tedje ging op bezoek en kreeg de Chakra Balancing Massage.

Aveda is een bekende naam in de beautywereld. Ze staan bekend om hun natuurlijke haar- en verzorgingsproducten. Sinds een jaar zit er ook een Lifestyle Salon & Spa gevestigd in Hasselt en ik kon niet wachten om een kijkje te gaan nemen.

 

Aveda in Hasselt is een droom voor iedere beautylover. Laat je verwennen met een lekkere massage, een manicure of pedicure, meet jezelf een nieuw kapsel aan of ga voor een quick blowdry in de haarsalon/ Laat jezelf opmaken door een van de visagisten, ga voor een ontharingsbehandeling, een fijne facial, peeling,  of snuffel tussen de mooie producten van Aveda in de winkel. Super leuk dat je voor zoveel verschillende diensten terechtkunt bij Aveda. Ik kreeg een Chakra Balancing Massage en ik ging als herboren weer naar huis.

 

 

Chakra Balancing Massage
De missie van Aveda? Lichaam en geest in balans brengen. En dat doen ze met deze Chakra Balancing Massage. De massage begint met het uitzoeken van drie de zeven chakra’s. Ik kies voor wijsheid, harmonie en geaard. Bij deze drie chakra’s horen bepaalde aroma’s die tijdens de massage worden gebruikt. De massage is opgebouwd uit verschillende massagetechnieken: een deep tissue massage voor de rugspieren en de chackra reflexologie massage voor de voeten. Eerst worden mijn nek en rug stevig gemasseerd en ruik ik ondertussen de aroma’s die ik zelf heb uitgekozen. Het aroma dat centraal staat tijdens mijn massage is het aroma van chackra 4: harmony. De massage wordt afgesloten met een hand- en voetmassage.

Momentje voor jezelf
De Chackra Balancing Massage is een stevige massage, daar moet je wel van houden, maar ik vond het echt heerlijk! Ik maak eigenlijk nooit tijd voor een massage, maar na deze sublieme ervaring heb ik met mezelf afgesproken dat ik dit echt vaker moet doen. Ik merkte dat ik daarna helemaal ontspannen was. Het is zo fijn om dit soort momentjes even voor jezelf in te plannen.

 

 

Van top tot teen ontspannen

Ik mocht niet naar huis voordat mijn haren ook mooi in de krul zaten. In de haarsalon op de benedenverdieping werden mijn haren gekruld en ging ik als nieuw weer naar huis. Helemaal zen mét mooi haar! Ben je toe aan pure verwennerij? Dan ben je bij Aveda in Hasselt aan het goede adres.

Benieuwd naar beelden van de massage? Bekijk hier de video hier vanaf 0.33 minuten tot 1.25 minuten.

Aveda Hasselt
Kapelstraat 21
3500 Hasselt (België)

www.avedahasselt.be

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!