Renée Reinders, eigenaresse van NOIR boutique

Spreker Limburg Unlimited

Vrijdag 23 maart 2018

Congrescentrum MECC in Maastricht is op 28 en 29 maart gastheer voor Limburg Unlimited, het grootste zakelijke platform van de Euregio met meer dan vijftig seminars en workshops, boeiende sprekers, ruim 120 ondernemingen en organisaties en naar verwachting duizenden bezoekers. „Het podium waar Limburg zijn kracht en potentie kan tonen.”

Chapeau Magazine is dit jaar de mediapartner van Limburg Unlimited. Chapeau zal dan ook de host zijn van het Chapeau Theater. In dit 'Theater' zullen verschillende jonge Limburgse ondernemers spreken.

Een van de sprekers is Renée Reinders, eigenaresse van NOIR boutique.

Renée Reinders is sinds haar 25e ondernemer.  Met een achtergrond in hospitality is haar aanpak anders, dit resulteerde tot het openen van 4 kleding en schoenen boutique’s in Maastricht met een vijfde in het vooruitzicht.  Ze vertelt je in het kort hoe ze in 4 jaar tijd met weinig budget dit realiseerde.

Kom ook naar Limburg Unlimited! Meld je hier gratis aan!

Lees ook