Karin van der Ven

Spreker Limburg Unlimited

Maandag 26 maart 2018

Congrescentrum MECC in Maastricht is op 28 en 29 maart gastheer voor Limburg Unlimited, het grootste zakelijke platform van de Euregio met meer dan vijftig seminars en workshops, boeiende sprekers, ruim 120 ondernemingen en organisaties en naar verwachting duizenden bezoekers. „Het podium waar Limburg zijn kracht en potentie kan tonen.”

Chapeau Magazine is dit jaar de mediapartner van Limburg Unlimited. Chapeau zal dan ook de host zijn van het Chapeau Theater. In dit 'Theater' zullen verschillende jonge Limburgse ondernemers spreken.

Een van de sprekers is Karin van der Ven, eigenaresse van Jules.

Over Jules

Als studenten servicebureau biedt Jules diensten aan voor (internationale) studenten en personeel van Universiteiten en Hogescholen in Maastricht en Aken. Ieder jaar helpt Jules meer dan 2.500 studenten, bij verschillende vraagstukken of problemen, uiteenlopend van huisvesting, taalles en financiën tot werk, gezondheid, kortingen en meer. Naast deze hulp die Jules met haar Jules Card biedt aan studenten, speelt Jules ook een belangrijke rol bij de vertegenwoordiging van studenten en hun belangen in de stad. 

 

Kom ook naar Limburg Unlimited! Meld je hier gratis aan!

Lees ook