De Pastory

Restaurantgids 2018

Donderdag 29 maart 2018

Restaurant De Pastory, aan de rand van Maastricht, laat zijn gasten al 30 jaar in een aimabele sfeer genieten van uitstekende, originele gerechten, die verfijnd zijn en klassiek, geïnspireerd door de Franse keuken. Nathalie en Alain Vermeulen sturen een jong, getalenteerd team aan, dat zich voortdurend inzet om aan al uw wensen te voldoen. In de keuken zorgt chef kok Erik van de Weijer samen met zijn team voor uitstekende tongstrelende gerechten, die tevens een lust zijn voor het oog. Restaurant De Pastory behoort al jaren tot het selecte aantal leden van Les Amis Saisonnier! Bij goed weer geniet u uw aperitief en wellicht uw maaltijd op een van de gezellige buitenterrassen. Achter het restaurant ligt de
Salle des Fêtes, een heerlijke accommodatie voor gezelschappen tot 350 personen voor onder meer recepties, bruiloften, jubilea, personeelsfeesten, babyborrels en galadiners op maat.

Dorpstraat 45
6267 AA Cadier en Keer
+31 (0) 43 407 18 23
www.depastory.nl
depastory@hetnet.nl
Open Di - za 18.00 - 21.00, zo vanaf 13.00. Ma en zami voor groepen vanaf 16 personen
Keuken Regionaal/Frans/Belgisch
Driegangenmenu € 25
Creditcards American Express/EC/Maestro/Mastercard/Visa Card/Pin
Couverts Restaurant 60, salle de fêtes 170

Lees ook