Restaurant Bretelli wordt Restaurant MARREES

Zaak van Jan en Patricia Marrees eind 2018 naar nieuwe plek in Weert

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 19 maart 2018

Restaurant Bretelli in Weert gaat verhuizen en krijgt een andere naam: Restaurant MARREES. De zaak van Jan en Patricia Marrees (in het bezit van een Michelinster en met een notering van 16 punten in de Gault&Millau) opent eind dit jaar de deuren aan de Stadhuispassage 10 in de Midden-Limburgse stad.

Jan en Patricia Marrees nemen met hun team hun intrek een gloednieuw ovaalvorming pand, waar ze op de begane grond van appartementencomplex La Cour Bleue aan een langgekoesterde droom beginnen, zo laten ze weten. ,,Achter het nieuwe gemeentehuis en in een waanzinnige ruimte met prachtige raampartijen die uitzicht bieden op geliefd Weert.”

Restaurant MARREES telt straks zestig couverts en heeft een beschut terras met plaats voor 'veertig levensgenieters die in de zon plaats willen nemen met een mooi glas wijn van gastvrouw Patricia'. De vernieuwende en toegankelijke menukaart, met vele exclusieve smaakbelevingen, zal uiteraard de signatuur van SVH Meesterkok Jan Marrees dragen.

Lees ook