Eerste editie Limburg Unlimited van start

Zakelijk platform zet Limburg op de kaart

Auteur: Xavier Cortenraedt
Donderdag 29 maart 2018


Woensdag vond in MECC Maastricht de aftrap plaats van het nieuwe evenement Limburg Unlimited, een platform dat bedoeld is om Limburg in al zijn kracht te laten zien. Met Limburg Unlimited wordt ingezet op een brede doelgroep, van ondernemers tot talenten, van onderzoekers tot internationale gasten en van overheden tot onderwijsinstellingen.

Het hoofddoel van de beurs is om ondernemers te enthousiasmeren om zich in Limburg te vestigen of te investeren. De vier centrale thema’s zijn: ondernemen, innoveren, internationaliseren en werken & leren.

Chapeau host, als mediapartner van Limburg Unlimited, het Chapeau Theater, waar Limburgse ondernemers op inspirerende wijze hun verhaal vertellen. Gisteren waren dit Dimitra van Doremalen (Restaurant Bijzonder in Maastricht) en Karin van der Ven (Jules). Vandaag was het de beurt aan Renee Reinders (Noir) en Giulia Vinken (Down South events). 

Ook de Maastrichtse bedrijfsadviseur Armand Vliegen sprak gisteren in het Chapeau Theater. Ten overstaan van een kleine honderd belangstellenden presenteerde zijn grensoverschrijdende netwerk ‘One two Go’, waarin hij ondernemers uit beide Limburgen aan elkaar wil koppelen en uitdagen om zaken over de grens te doen. Ook gaf hij de nodige netwerktips.

Limburg Unlimited is vandaag (donderdag) nog te bezoeken tot 17:00 uur. Toegang is gratis, na registratie.

Voor meer informatie: http://limburg-unlimited.com/

 

Foto’s: Harry Heuts

Lees ook