Giulia Vinken - Eigenaresse van Down South Events

Spreker Limburg Unlimited

Donderdag 15 maart 2018

Congrescentrum MECC in Maastricht is op 28 en 29 maart gastheer voor Limburg Unlimited, het grootste zakelijke platform van de Euregio met meer dan vijftig seminars en workshops, boeiende sprekers, ruim 120 ondernemingen en organisaties en naar verwachting duizenden bezoekers. „Het podium waar Limburg zijn kracht en potentie kan tonen.”

Chapeau Magazine is dit jaar de mediapartner van Limburg Unlimited. Chapeau zal dan ook de host zijn van het Chapeau Theater. In dit 'Theater' zullen verschillende jonge Limburgse ondernemers spreken.

Giulia Vinken is een van die sprekers, zij is de eigenaresse van Down South Events en dit is haar verhaal.

De Event Beleving werkt in welke sector dan ook!
Wij roepen altijd; Life is short, it’s all about experience.

Het gebruik maken van eventbeleving in de vorm van marketing is niet voor iedereen een van zelfsprekende marketingtool. Hoe maakt u de gebruiker enthousiast over het product, dienst of breng uw firma onder de aandacht doormiddel van een relatie event.  En welke bijdragen kunnen uw partners hieraan leveren?

Wat voor impact heeft een belevingsevent op uw sector en hoe maakt u het toepasbaar. Een vraag die wij na een aantal jaren van bedrijfsuitjes steeds meer gesteld krijgen.

Wat voor mij begon als een evenementenbureau vol beleving is uitgegroeid tot een maatwerkbureau met marketingtools op het gebied van events en creativiteit.

 

Kom ook naar Limburg Unlimited! Meld je hier gratis aan!

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!