Dimitra van Doremalen - eigenaresse van Bijzonder

Spreker Limburg Unlimited

Dinsdag 20 maart 2018

Congrescentrum MECC in Maastricht is op 28 en 29 maart gastheer voor Limburg Unlimited, het grootste zakelijke platform van de Euregio met meer dan vijftig seminars en workshops, boeiende sprekers, ruim 120 ondernemingen en organisaties en naar verwachting duizenden bezoekers. „Het podium waar Limburg zijn kracht en potentie kan tonen.”

Chapeau Magazine is dit jaar de mediapartner van Limburg Unlimited. Chapeau zal dan ook de host zijn van het Chapeau Theater. In dit 'Theater' zullen verschillende jonge Limburgse ondernemers spreken.

Een van de sprekers is Dimitra van Doremalen, eigenaresse van Restaurant Bijzonder in Maastricht en dit is haar verhaal.

Van meisje met dromen naar vrouw met succes

,,Van een idee in het hoofd, naar de eerste letters op papier. Van een heldere visie, naar een prikkelend en tot in de lijntjes uitgewerkt concept. Van alleen aan het roer, naar 12 mensen in dienst. Van klotsende oksels, tenenkrommende discussies, tranen, teleurstelling en verdriet, naar onuitputtelijke ambities, strijdlust en een continu streven naar perfectie en meer. Ik ben van dit vak gaan houden. Vak? Ondernemen is een levensstijl. Met de komst van Bijzonder is mijn leven verandert. Bijzonder geeft me de voeding die ik elke dag nodig heb om de dag door te komen. Op deze manier tover ik dus niet alleen goede, verantwoorde, gezonde voeding voor mijn gasten op het bord. Op deze manier voed ik mezelf ook met de passie en liefde die ik voel voor ondernemen. De passie en liefde voor hospitality is voor mij de drijfveer om continu het verschil te willen maken."

 

Kom ook naar Limburg Unlimited! Meld je hier gratis aan!

Lees ook