Campagne Limburg Lonkt krijgt een vervolg

Maastricht Marketing en VVV Zuid-Limburg zetten samenwerking voort

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 19 maart 2018

Jarenlang beconcurreerden ze elkaar tot op het bot, maar die tijd is voorbij. Maastricht Marketing (voorheen VVV Maastricht) en de VVV Zuid-Limburg zijn de afgelopen tijd nader tot elkaar gekomen en ze zetten die samenwerking voort, zo is vandaag bekendgemaakt. 

Een van de projecten die vorig jaar zijn opgestart en in 2018 worden voortgezet is de campagne Limburg Lonkt, waarbij vorig jaar blogster Naomi uit Zoetermeer in een oude Volkswagenbus Zuid-Limburg verkende. Volgens de samenwerkende VVV’s overtrof de campagne alle verwachtingen. Gelet op de mediawaarde van 630.000 euro leverde de actie de Zuid-Limburgse toerisme-sector indirect veel geld op.      

In een persbericht kondigt Maastricht Marketing aan dat ook dit jaar nauw zal worden samengewerkt met influencers, die door hun bekendheid van grote waarde zijn. Vorig jaar kreeg Maastricht Marketing de steun van internationaal bekende namen als André Rieu en Tom Dumoulin. Maar ook bijvoorbeeld Cécile Narinx, hoofdredacteur van Harper’s Bazaar en Maastrichtse in hart en nieren, droeg haar steentje bij.

Ook dit jaar is er aan goede ideeën geen gebrek, aldus Maastricht Marketing. Een inspiratiesessie in het Bonnefantenmuseum in februari van dit jaar leverde veel frisse en vernieuwende ideeën op, aldus Maastricht Marketing.

Lees ook