Geslaagd derde Chapeau Connect Diner

Verwend door gastheer Bastiaan Klomp van het Kruisherenhotel

Auteur: Jo Cortenraedt
Woensdag 28 maart 2018


Chapeau organiseert met grote regelmaat en in steeds wisselende samenstellingen thema-avonden voor zakelijke relaties. Dat gebeurt op stijlvolle locaties waar gastronomie een belangrijk kenmerk is en waarbij thema's op business-niveau worden besproken in een aangename ambiance.

Deze week was dat in het Kruisherenhotel in Maastricht, waar Camille Oostwegel jr. van de Oostwegel Collection en directeur Bastiaan Klomp het zeer gevarieerde gezelschap welkom heette.

De gasten waren niet alleen zeer te spreken over het menu en de wijnen, maar ook over de algehele entourage en de onderlinge gesprekken en uitwisselingen van ervaringen in het kader van de Chapeau Community.  

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

 

Fotogragfie: Harry Heuts

Lees ook