Bijenkorf Brunch met Cécile Narinx

Zomerse brunch ter gelegenheid van vernieuwingen Bijenkorf Maastricht

Maandag 26 maart 2018

Ter gelegenheid van de voltooiing van de eerste fase van zijn verbouwing ontving Bijenkorf Maastricht afgelopen zondag ‘privilege members’ en andere relaties voor een uitgebreide brunch.

Een select groepje bestaande uit zo’n twintig van de beste klanten en relaties van Bijenkorf Maastricht kwamen nog voor de officiële opening van het warenhuis samen. Zij werden welkom geheten aan een lange, vrolijk gedekte tafel middenin Café B. Omringd door een grote diversiteit aan hartige en zoete hapjes kregen zij de gelegenheid om elkaar, het team van Bijenkorf Maastricht en Cécile Narinx, hoofdredacteur van Harpers Bazaar, beter te leren kennen.

 

De reden voor deze feestelijke bijeenkomst is de voltooiing van de vernieuwing. Of althans deel van de vernieuwing. Gedurende fase 1 werd de schoenenafdeling vergoot van 160 m2 tot maar liefst 700 m2 en ook de lederwaren- en lingerieafdelingen werden onder handen genomen. In de volgende fase zal ook de cosmeticaafdeling aangepakt worden, krijgt de herenmode-afdeling een make-over en zal het warenhuis een aantal nieuwe merken verwelkomen.

Lees ook