Volta Limburg slaat vleugels uit naar België

Volta Energycare wil 500.000 Belgische huishoudens bereiken

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 1 februari 2018

Met ingang van vandaag is Volta Limburg op de Belgische markt actief onder de naam Volta Energycare. In België gaat Volta zonnepanelen leveren, installeren en onderhouden. Het bedrijf doet dat voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De uitbreiding naar de Belgische markt is onderdeel van de groeistrategie van Volta Limburg.

In Limburg is Volta Limburg op het gebied van zonne-energie actief onder de naam Volta Solar. Volta is tevens Solar Centre of Expertise voor energieleverancier Essent en haar servicepartners. Ook in België werkt Volta (Energycare) werkt samen met Essent (essent.be).

Volta heeft er heel nadrukkelijk voor gekozen België via de Vlaamse markt te betreden, zo laat het bedrijf weten in een persbericht. Na Vlaanderen volgen Brussel en Wallonië. Via Essent België heeft Volta Energycare toegang tot 500.000 klanten van Essent. Volgens het bedrijf wijzen de laatste cijfers uit dat zonnepanelen een groot potentieel hebben in België.

De uitbreiding van Volta op de Belgische markt zal stapsgewijs verlopen, zo is aangekondigd. In eerste instantie biedt Volta in België enkel zonnepanelen en bijkomende services aan. Later zullen ook andere producten op het gebied van energiebesparing aan het assortiment worden toegevoegd. ,,Het streven van Volta Energycare is uiteindelijk de totaal-aanbieder en servicepartner op het gebied van duurzame oplossingen op de particuliere en zakelijke markt te worden”, aldus het bedrijf.

Lees ook

Heeft u nog vragen?

Heeft u eerst nog vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel ons gerust even op: +31 (0)251 - 25 79 24