TEFAF TV NEWS 2018

Bereik nu zelf de internationale doelgroep

Woensdag 21 februari 2018

Op 9 maart gaat in MECC Maastricht TEFAF 2018 van start. Ook dit jaar weer produceert Chapeau in samenwerking met TEFAF het dagelijkse officiële TEFAF TV News. Elke dag een nieuw nieuwsbulletin van circa 15 minuten, met actuele reportages over al het nieuws van de beursvloer en speciale activiteiten in de stad. 

 

TEFAF NEWS is 24h/24h te volgen via narrow casting op schermen in MECC Maastricht, in de meeste hotels in de stad en via de sites www.tefaftv.comwww.tefaf.com enwww.chapeaumagazine.com. Vorig jaar werden de uitzendingen in 143 landen bekeken.

 

Er bestaat de mogelijkheid om 10 dagen lang, 24 uur per dag, een commercial van 20/30 sec te laten meedraaien. De kosten hiervoor bedragen slechts 2500 euro.

 

Tevens is het mogelijk om 10 dagen lang uw logo te laten meedraaien voor het nieuwsbulletin. De kosten hiervoor bedragen slechts 500 euro.

 

Interesse? Contacteer ons dan via xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com

Lees ook