Buon'Eatalia

Restaurantgids 2018

Maandag 26 februari 2018

Cibo per amici’ is Italiaans voor ‘Food for friends’ en dat is waar het allemaal om draait bij Buon’Eatalia. De zaak, gelegen aan de Zuivelmarkt in Hasselt, staat voor al het mooie en lekkers dat Italië te bieden heeft. Het eten wordt hier met een smile geserveerd. Het food sharing-concept is uitermate geschikt om het mooie van Italië te delen met familie, vrienden of bekenden. Door het grootstedelijke interieur is het, telkens als je hier binnenstapt, alsof je je in Londen of New York bevindt. Omringd door vrienden geniet je hier van de Italiaanse keuken. Op de menukaart staan grote schalen met pasta, vis of vlees. De pizza’s worden bereid in de authentieke houtoven in het midden van de zaak. Door het food sharing concept hoef je van al dit lekkers op de menukaart niets te missen, je proeft simpelweg van alles een beetje.

Zuivelmarkt 22 // B 3500 Hasselt
+32 (0) 11 71 19 00
www.buoneatalia.be
info@buoneatalia.be
Open 7 dagen per week 12.00 - 14.30 en 17.30 - 22.00 (keuken)
Eigenaars Dirk Hendrickx en Fabienne Cuypers
Keuken Italiaans
Specialiteit food sharing-concept
Driegangenmenu € 45
Creditcards American Express/EC/Maestro/Mastercard/Visa Card/Pin
Couverts 150, buiten: 26

Lees ook